FESTA MAJOR DE TUDELA

 

A Tudela de Segre fa 40 anys que ja no es celebra el Roser. Aquesta era una festa molt lluïda que es feia al maig i consistia en la celebració d'un ofici al mati, seguit una sessió de ball. Al migdia dinar. Al vespre sopar de germanor i "sarau" fins a les 6 del matí. Tot una segona festa major.

La Festa Major, pròpiament dita, en aquesta població no ha deixat mai de celebrar-se. Fins al 1995 tenia lloc el primer cap de setmana. A l'any 1996 es va inaugurar la Plaça de les Escoles amb un ampli espai per fer-hi aquest tipus d'aconteixements, presidit per un consistent escenari fet d'obra.

Sempre ha estat una festa amb un gran renom per la seva durada (de divendres al vespre a diumenge a la nit) i pel seu alt index d'assistència. Aquest any 2003 ha tingut un programa força apretat que detallem a continuació:

PROGRAMA

Divendres, 18 de juliol del 2003

 

- Ball de nit amb el trio MALVA

 

 

Dissabte, 19 de juliol del 2003

 

- A l'ermita de Santa Fe celebració de la Santa Missa i I Trobada de biltllaires que aplega un total de 8 equips: Palou, Montmagastre, Gàrzola, Ponts, Agramunt, Cabanabona i dos de locals.

- A la tarda VIII concurs de Butifarra amb un gran nombre parelles lluitant pel primer premi.

- També, a la tarda, la primera pedalada popular BTT organitzada pel C.U.D.O.S. d'Artesa de Segre a la que hi varen participar 57 ciclistes, en un passeig que per a un bon nombre de ciclistes no gaire entrenats va ser una mica dur.

- A la nit ball amb el grup CASINO.

 

 

Diumenge, 20 de juliol del 2003

 

- Al matí animació per a la quitxalla amb el grup ELS DIANTRES

- I, com a cloenda, a la tarda. sessió llarga de ball amb el grup PERFIL amb berenar per a tothom.

 

 

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

 

Donat el gran nombre de fotografies que composen aquest reportatge tant sols s'en presenten dues de cada acte. El reportatge complet el podreu veure clicant a cada un dels apartats corresponents.

 

Concentració dels assistents a l'aplec per a la missa i el campionat de bitlles
Dos moments a l'interior de l'ermita abans de començar l'ofici.

Tirada de bitlles

Per veure més fotos cliqueu aquí


Concurs de Butifarra

Per veure més fotos cliqueu aquí


Pedalada popular

Per veure més fotos cliqueu aquí


Ball del dissabte

Per veure més fotos cliqueu aquí