XV PREMI PICA D'ESTATS

 

Esperonat per en Ramon Giribet de la revista la Palanca em vaig presentar a la convocatòria del premi de periodisme sobre les terres de Lleida Pica d'Estats convocat per el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Els articles presentats foren els 3 primers de la sèrie sobre les esglésies amb campana d'obús al municipi d'Artesa de Segre.

 

El resultat sorprenent va ser el ex-aequo de premsa local que vaig compartir amb Carles Porta que participava amb un video sobre els pastorets de Sant Guim de Freixenet.

 

 

Documents:

 


 

 

Reportatge de la Revista la Palanca

 


 

RESSÓ DE LA PREMSA

 

Articles publicats per els diaris el Segre i la Manyana l'endemà de la nominació dels guanyadors del concurs.

 

 

 

 

 

Ampliar imatge article

 

 

 

 

 

Ampliar imatge article

 

 


 

 

 

 

Carta de confirmació de la participació

 


 

 

Carta de notificació de l'otorgament del premi

 


 

 

Anex a la carta de confirmació amb el llistat de guardonats

 


 

 

Nota de premsa del Patronat de Turisme

 

 


 

 

EL JURAT

 

El jurat d’aquesta XV edició del "Pica d’Estats" ha estat constituït per Montserrat Minobis, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya (presidenta), actualment directora de Catalunya Ràdio; Josep Cuní, periodista; Lluís Foix, conseller delegat de La Vanguardia Digital; Antoni Franco Estadella, director d’El Periódico de Catalunya; Mariano Palacín, president de la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme (FEPET); Jesús Riverola, president a la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida-Cadena SER i Xavier Moncayo, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

 


 

INFORMACIÓ SOBRE EL PREMI AL UEP DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

 

www.lleidatur.com